امانی

امانی

امانی
امانی

امانی

امانی

طرح لایه باز برچسب دوغ، ماست، محصولات لبنی اندازه 10*15 سانتی متر

طرح لایه باز محصولات لبنی
دسته بندی فایل های لایه باز و PSD
فرمت فایل zip
حجم فایل 4026 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 1
طرح لایه باز برچسب دوغ، ماست، محصولات لبنی اندازه 10*15 سانتی متر

فروشنده فایل

کد کاربری 19487

طرح لایه باز برچسب محصولات لبنی

دارای کیفیت بسیار مناسب

استفاده شده از وکتورها

100 درصد لایه باز

قابل ویرایش با فتوشاپ

فرمت فایل psd

اندازه 15*10 سانتی متر

استفاده از فونت شکسته همراه با فونت و طرح

برچسب ماست

طرح توجیهی تولید شیر، ماست، خامه پاستوریزه

مقدمه و خلاصه ای از طرح فهرست مطالب جداول و محاسبات مربوطه موضوع و معرفی طرح هزینه تجهیزات ظرفیت سرمایه گذاری کل سهم آورده متقاضی سهم تسهیلات دوره بازگشت سرمایه اشتغال زایی فضای مورد نیاز تعداد و هزینه نیروی انسانی استانداردهای مربوطه بازارهای داخلی و خارجی توجیه فنی و اقتصادی طرح عرضه کنندگان
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pdf
حجم فایل 90 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 16
طرح توجیهی تولید شیر، ماست، خامه پاستوریزه

فروشنده فایل

کد کاربری 15785

این طرح توجیهی برای:

- اخذ وام بانکی از بانک ها و مؤسسات مالی اعتباری

- گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا

- ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده

- گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

- ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

- اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی

مناسب می باشد.

این طرح توجیهی (مطالعه امکان سنجی، طرح کسب و کار، طرح

تجاری یا BP) در قالب pdf و در 16 صفحه به همراه جداول و کلیه

محاسبات مربوطه در اختیار شما قرار گرفته است.

پاورپوینت کیلوماستیکس مسنیلی

دانلود پاورپوینت کیلوماستیکس مسنیلی بررسی کیلوماستیکس مسنیلی پاورپوینت جامع و کامل کیلوماستیکس مسنیلی کاملترین پاورپوینت کیلوماستیکس مسنیلی پکیج پاورپوینت کیلوماستیکس مسنیلی مقاله کیلوماستیکس مسنیلی تحقیق کیلوماستیکس مسنیلی
دسته بندی پزشکی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 200 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 13
پاورپوینت کیلوماستیکس مسنیلی

فروشنده فایل

کد کاربری 8044

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 13 صفحه

کیلوماستیکس مسنیلی کیلوماستیکس مسنیلی کیلوماستیکس مسنیلی بیماری زا نمی باشد تروفوزوئیت ها ی آن بلند بوده و اندک اندک به طرف خلف باریک می گردند.

حرکت توسط 3 تاژک در بخش قدامی صورت می گیرد. سیتوستوم یا فرورفتگی دهانی توسط رشته های باریک فرا گرفته شده و یک تاژک کوتاه نیز به داخل فرورفتگی دهانی رفته است.

مشخص ترین رشته دهانی به طرف خلف سیتوستوم دور می زند و سبب ایجاد نمایی همانند عصای چوپان می شود.

کیست این تاژکدار به دلیل داشتن برجستگیهایی همانند نوک پستان، لیمویی شکل است. تریکوموناس هومینیس حرکت این تاژکدار غیر بیماریزا انگلی سریع و نامنظم می باشد و دارای 4 تاژک قدامی و یک تاژک دور زننده می باشد که لبه خارجی پرده مواج را ایجاد می کند که تا انتهای بدن ادامه دارد.

مشخصه پرده مواج وجود میله نازک و جهنده ای تحت عنوان کوستا است.

در تشخیص این انگل میله باریکی تحت عنوان اگزوستیل از انتهای قدامی به خلفی کشیده شده و از انتهای خلفی به شکل نوک تیز بیرون آمده، کمک کننده است. تریکوموناس تناکس تریکوموناس تناکس یا بوکالیس مشابه انتاموبا ژنژیوالیس در کیسه های چرکی و کریپت های لوزه ای زندگی می نماید و گاهی متعاقب استنشاق ترشحات دهانی سبب عفونت برونشیال یا ریوی موقت می گردد. انتروموناس هومینیس انتروموناس هومینیس در بخش قدامی دارای 3 تاژک می باشد که توسط آنها حرکاتی سریع و منظمی دارد.
تاژک چهارم به طرف خلف کشیده شده است .
در نمونه های رنگ آمیزی شده یک هسته در نزدیک انتهای قدامی دیده می شود.
هسته دارای یک غشای واضح و کاریوزوم مرکزی بزرگ می باشد.
کیست ها بیضی شکل هستند.


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

پاورپوینت استراتژی های تولید ماست

دریافت شیر استاندارد سازی چربی استاندارد سازی مواد جامد غیر چربی (SNF) هموژناسیون
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 678 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 23
پاورپوینت استراتژی های تولید ماست

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

فهرست


مقدمه

پیش عملیات های انجام شده روی شیر ماست

چشم اندازآینده

مقدمه

الی مچنیکف راه های افزایش عمر بشر و طرفداری از مصرف باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک را بررسی کرد. زیرا مصرف برخی از انواع محصولات لبنی غنی شده با طول عمر مرتبط است که به دلیل توانایی باکتری ها برای مبارزه با بیماری می باشد.

تکامل تدریجی ماست به طور خلاصه:


استفاده از وسائل مشابه برای تولید

افزودن شیر تازه به شیرتخمیر شده برای ایجاد کیفیت محصول مناسب

جوشاندن شیر درخمره های روباز برای به دست آوردن محصولی غلیظ دارای طول عمر بیشتر

استفاده از شیر ترش روز قبل برای تخمیر شیر تازه

بهبود عطر وطعم ماست با افزودن باکتری اسید لاکتیک مقاوم در برابراسید در فرایند تولید
دریافت شیر

کیفیت شیرخام از لحاظ میکروبیولوژیکی، شیمیایی و حسی محصول نهایی اهمیت زیادی دارد.شیر ماست بندی ها را می توان از طریق ظروف مخصوص حمل شیر تامین کرد یا پس از سرد شدن و ذخیره کردن شیر در گاوداری آن را با یک تانکر انتقال داد.

پاورپوینت تهیه ماست فوری

پاورپوینت تهیه ماست فوری در 29 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 826 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 29
پاورپوینت تهیه ماست فوری

فروشنده فایل

کد کاربری 7466

پاورپوینت تهیه ماست فوری



این اختراع به یک محصول ماست فوری در ساختار خشک مربوط می شود که ممکن است از طریق مخلوط با اب یا شیر برای تهیه محصول بامزه و بافت قابل قبول و دارای ارزش داروی و تغذیه بالا مجددا ساخته می شود.

ماست فورمی از یک شیر تخمیر شده ای است با میکرو ارگانیزم های تولید کننده اسید لاکتیک با پایداری فرنی مانند یا خامه شل بسته شده است.

چه ماست از طریق کارخانه تولید شده باشد یا دز خانه بدست اید تهیه ان زمان بر است و ساعت ها تخمیر برای توسعه ماست طبیعی لازم می باشد,بعلاوه هر دو محصول به خنک سازی در مدت تازه بودنشان نیاز دارند.

ž

یک ترکیب ماست فوری شامل :

پودر شیر خشک شده

پودر ماست غیر فعال شده

کشت ماست خوابیده

قند

الگینات سدیم

عامل حذف کننده یون ها از محلول


هدف اصلی از این اختراع تهیه ماست فوری است,که رمانی که با اب یا شیردر دمای معمولی مخلوط می شود باعث افزایش در بافت و مزه قابل قبول محصول گردد.به طور خاص تر هدف این اختراع تهیه ماست فوری است که عاری از نشاسته بدون چربی باشد و شامل کشت های میکروبی ساکن و پودر ماست غیر فعال شده می باشد زمانی که ماست مجددا ساخته می شود دارای ویژگی های درمانی و تغذیه ای می باشد که اساسا متناظر با ماست طبیعی است.