دسته بندی | فایل های لایه باز و PSD |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 4026 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 1 |
طرح لایه باز برچسب محصولات لبنی
دارای کیفیت بسیار مناسب
استفاده شده از وکتورها
100 درصد لایه باز
قابل ویرایش با فتوشاپ
فرمت فایل psd
اندازه 15*10 سانتی متر
استفاده از فونت شکسته همراه با فونت و طرح
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 90 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
این طرح توجیهی برای:
- اخذ وام بانکی از بانک ها و مؤسسات مالی اعتباری
- گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
- ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
- گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
- ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
- اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی
مناسب می باشد.
این طرح توجیهی (مطالعه امکان سنجی، طرح کسب و کار، طرح
تجاری یا BP) در قالب pdf و در 16 صفحه به همراه جداول و کلیه
محاسبات مربوطه در اختیار شما قرار گرفته است.
دسته بندی | پزشکی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 200 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 13 |
نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)
قسمتی از متن پاورپوینت :
تعداد اسلاید : 13 صفحه
کیلوماستیکس مسنیلی کیلوماستیکس مسنیلی کیلوماستیکس مسنیلی بیماری زا نمی باشد تروفوزوئیت ها ی آن بلند بوده و اندک اندک به طرف خلف باریک می گردند.
حرکت توسط 3 تاژک در بخش قدامی صورت می گیرد. سیتوستوم یا فرورفتگی دهانی توسط رشته های باریک فرا گرفته شده و یک تاژک کوتاه نیز به داخل فرورفتگی دهانی رفته است.
مشخص ترین رشته دهانی به طرف خلف سیتوستوم دور می زند و سبب ایجاد نمایی همانند عصای چوپان می شود.
کیست این تاژکدار به دلیل داشتن برجستگیهایی همانند نوک پستان، لیمویی شکل است. تریکوموناس هومینیس حرکت این تاژکدار غیر بیماریزا انگلی سریع و نامنظم می باشد و دارای 4 تاژک قدامی و یک تاژک دور زننده می باشد که لبه خارجی پرده مواج را ایجاد می کند که تا انتهای بدن ادامه دارد.
مشخصه پرده مواج وجود میله نازک و جهنده ای تحت عنوان کوستا است.
در تشخیص این انگل میله باریکی تحت عنوان اگزوستیل از انتهای قدامی به خلفی کشیده شده و از انتهای خلفی به شکل نوک تیز بیرون آمده، کمک کننده است. تریکوموناس تناکس تریکوموناس تناکس یا بوکالیس مشابه انتاموبا ژنژیوالیس در کیسه های چرکی و کریپت های لوزه ای زندگی می نماید و گاهی متعاقب استنشاق ترشحات دهانی سبب عفونت برونشیال یا ریوی موقت می گردد. انتروموناس هومینیس انتروموناس هومینیس در بخش قدامی دارای 3 تاژک می باشد که توسط آنها حرکاتی سریع و منظمی دارد.
تاژک چهارم به طرف خلف کشیده شده است .
در نمونه های رنگ آمیزی شده یک هسته در نزدیک انتهای قدامی دیده می شود.
هسته دارای یک غشای واضح و کاریوزوم مرکزی بزرگ می باشد.
کیست ها بیضی شکل هستند.
توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 678 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 23 |
فهرست
الی مچنیکف راه های افزایش عمر بشر و طرفداری از مصرف باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک را بررسی کرد. زیرا مصرف برخی از انواع محصولات لبنی غنی شده با طول عمر مرتبط است که به دلیل توانایی باکتری ها برای مبارزه با بیماری می باشد.
تکامل تدریجی ماست به طور خلاصه:
کیفیت شیرخام از لحاظ میکروبیولوژیکی، شیمیایی و حسی محصول نهایی اهمیت زیادی دارد.شیر ماست بندی ها را می توان از طریق ظروف مخصوص حمل شیر تامین کرد یا پس از سرد شدن و ذخیره کردن شیر در گاوداری آن را با یک تانکر انتقال داد.
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 826 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 29 |
پاورپوینت تهیه ماست فوری
این اختراع به یک محصول ماست فوری در ساختار خشک مربوط می شود که ممکن است از طریق مخلوط با اب یا شیر برای تهیه محصول بامزه و بافت قابل قبول و دارای ارزش داروی و تغذیه بالا مجددا ساخته می شود.
ماست فورمی از یک شیر تخمیر شده ای است با میکرو ارگانیزم های تولید کننده اسید لاکتیک با پایداری فرنی مانند یا خامه شل بسته شده است.
چه ماست از طریق کارخانه تولید شده باشد یا دز خانه بدست اید تهیه ان زمان بر است و ساعت ها تخمیر برای توسعه ماست طبیعی لازم می باشد,بعلاوه هر دو محصول به خنک سازی در مدت تازه بودنشان نیاز دارند.
یک ترکیب ماست فوری شامل :
پودر شیر خشک شده
پودر ماست غیر فعال شده
کشت ماست خوابیده
قند
الگینات سدیم
عامل حذف کننده یون ها از محلول
هدف اصلی از این اختراع تهیه ماست فوری است,که رمانی که با اب یا شیردر دمای معمولی مخلوط می شود باعث افزایش در بافت و مزه قابل قبول محصول گردد.به طور خاص تر هدف این اختراع تهیه ماست فوری است که عاری از نشاسته بدون چربی باشد و شامل کشت های میکروبی ساکن و پودر ماست غیر فعال شده می باشد زمانی که ماست مجددا ساخته می شود دارای ویژگی های درمانی و تغذیه ای می باشد که اساسا متناظر با ماست طبیعی است.